Alle opleidingen op een rij

Wij bieden opleidingen en cursussen aan op verschillende niveaus, van beginner tot gevorderd. Afhankelijk van je opgebouwde kennis kun je bepalen waar je wilt beginnen. 

Filter op: Bier Spijs Wijn
Specialisatie Wijn & Spijs

Specialisatie Wijn & Spijs

De specialisatie Wijn & Spijs geeft inzicht in smaak en het combineren van wijnen en gerechten.

Spijs
Wijn
Bekijk opleiding
Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3

Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3

De toppers in het gastheerschap kiezen voor onze opleiding Professioneel Gastronoom-Sommelier, level 3.

Gastronoom-Sommelier, level 2
Start februari 2023

Gastronoom-Sommelier, level 2

Voor de juiste basis over wijn, gastheerschap en sommelier vaardigheden. Certificaat: WSET level 2 – Intermediate.

Spijs
Wijn
Bekijk opleiding
Specialisatie Bier & Spijs
Start december 2022

Specialisatie Bier & Spijs

Tijdens deze specialisatie van 5 lesdagen behandelen we de ruime mogelijkheden die bier in de gastronomie biedt.

Bier
Spijs
Bekijk opleiding
Specialisatie Culinair denken

Specialisatie Culinair denken

In de specialisatie Culinair Denken staat flavour design centraal en leer je denken in functies van ingrediënten.

Master Course: Biodynamic Wine & Viticulture (ENG)
Start november 2022

Master Course: Biodynamic Wine & Viticulture (ENG)

Ben jij een sommelier, wijnkoper, wijnbouwer of een andere wijnprofessional met interesse in biodynamische wijn?

Master Course: Biodynamic Wine & Viticulture (ENG)

Vragen of advies nodig?

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag advies over een van onze opleidingen en cursussen? Neem contact met ons op en we reageren zo spoedig mogelijk.

Kom in contact